Vernon Essed


Vernon Essed

Vernon Essed  |  Osteopaat D.O.-MRO

Na de middelbare school ben ik de medische wereld in gestapt. Begonnen aan de Hogeschool van Amsterdam voor de studie Fysiotherapie. Deze werd afgerond in 2001.

Na een korte waarneemperiode bij praktijk Troelstralaan & Westelijk Halfrond ben ik officieel maatschapslid geworden en sindsdien nog steeds werkzaam hier.

Tijdens het einde van mijn studie fysiotherapie was ik al op zoek naar een interessant vervolg om mijn kennis en kunde verder te ontwikkelen. In eerste instantie dacht ik aan manuele therapie of Traditionele Chinese Geneeskunde, maar in de osteopathie vond ik de meest volledige uitbreiding.

Na mijn studie fysiotherapie ben ik begonnen met de parttime opleiding osteopathie aan The International Academy of Osteopathy (IAO). Deze heb ik volbracht in juni 2014 en nu mag ik mijzelf osteopaat D.O.-MRO noemen.(Diploma Osteopathie en Member of the Register of Osteopaths).

Ik ben aangesloten bij de NVO en het NRO.

Ik handel overeenkomstig de beroepscode en beroepscompetentieprofiel osteopathie. Voor vragen/opmerkingen over mijn behandeling als osteopaat kunt u mij hierop aanspreken of klikken op de link klacht– en tuchtrecht.

Vanaf 5 januari 2015 ben ik werkzaam als osteopaat op de locatie Westelijk Halfrond 101. Ik ben hier de middagen en de woensdag voor mijn osteopathiecliënten.

De ochtenden en ook de woensdag ben ik op de Troelstralaan voor mijn fysiotherapiecliënten.

Direct een afspraak maken?

Facebook